Pasfoto officiƫle documenten

- Officiële Pasfoto en Visum foto

Laat bij ons pasfoto's maken voor uw officiële documenten als paspoort, ID kaart, rijbewijs, visum en meer. In onze sfeervolle studio, met professionele fotografen, voelt u zich direct op uw gemak. Wij werken geheel volgens de landelijk gestelde eisen, echter, kan het een enkele keer voor komen dat de foto's toch worden afgekeurd. In dat geval maken wij kosteloos een nieuwe set pasfoto's voor u.

Onze foto's worden scherp geprint met voldoende contrast en geven een natuurlijke weergave van uw gezicht. De witte achtergrond bevat geen schaduwen. De opstelling van onze belichting is precies uitgemeten door een professionele fotograaf. Door de ruimte die wij hiervoor nemen, krijgt u geen optische vervormingen in uw foto wat nog wel eens kan voorkomen in een klein fotohokje.

De standaard pasfoto's ontvangt u uitgeknipt en netjes in een mapje. Voor de visum aanvragen kunnen de maten, afhankelijk van land en regelgeving, afwijken. Het kan zijn dat u hierdoor minder foto's nodig heeft.

Voordat de gemaakte foto's uitgeprint worden, laten we deze aan u zien en heeft u de gelegenheid de beste foto te selecteren. Zodat u de komende jaren niet vastzit aan een foto waar u ontevreden over bent.

Oudegracht 72b
3511AT Utrecht
06-27562458